OnlineBusinessPartners_Strategiesessie

Van Ambitie naar Actie

Je bent toe aan de volgende stap met jouw bedrijf. Maar waar moet je beginnen? De ideeën heb je. Nu is het tijd om ze in een strategische roadmap te gieten en over te gaan tot actie.

In deze training gaan we 1 dag intensief met je aan de slag om deze stevige basis neer te zetten waarmee je precies weet wat je te doen staat (en hoe!) om je doel te bereiken.

JOUW ROADMAP IN 1 DAG

– Voor ambitieuze kennisondernemers en marketingverantwoordelijken die  vanuit een ijzersterke strategie willen doorgroeien –

Al die ideeën en hap snap werkzaamheden. Je komt ermee vooruit maar je bent toe aan een stevige strategie, waarmee je een vliegwieleffect creëert.

Geen marketingplan van 100 pagina’s dat op de plank verdwijnt. Een gerichte roadmap die je direct doorvertaalt in concrete acties. Zodat je precies weet aan welke knoppen je moet draaien om consistent nieuwe leads, klanten en omzet te genereren.

1 DAG

In 1 dag krijgen we de onderste steen boven om met een sterke maar eenvoudige strategie door te groeien. Met 3 pijlers: wat mag je optimaliseren, wat mag je weglaten en wat mag je toevoegen in je marketing om dat vliegwieleffect te bereiken.

2 experts

Michelle en Daniëlla hebben samen 30 jaar ervaring in marketing en communicatie in grote bedrijven. Hun strategische en tactische expertise hebben we samengevoegd om jou te helpen om je ambities om te zetten in gerichte acties.

Max. 4 personen

Heb je een (klein) team? Deze training is geschikt voor maximaal 4 personen die betrokken zijn bij de marketingstrategie en executie.

marketing strateeg michelle barten

Het kan ook makkelijker

Een mooi project op de plank
Dat concept dat al tijden in je hoofd zit
Die samenwerking die je nu echt wil gaan starten
Of gewoon een strak plan voor je marketingaanpak

Het zit allemaal in je hoofd of ligt misschien op een (digitale) plank.

Aan je ambitie ligt het niet.
Maar waar begin je? En hoe houd je er ook nog een beetje plezier in?

Herken jij als serieuze, ambitieuze ondernemer deze struggles? En ben je klaar om jouw project om te zetten van ambitie naar actie?

Meld je dan aan voor de incompany training: Van ambitie naar actie.

marketing strateeg michelle barten

“A goal without a plan is just a wish”

OnlineBusinessPartners_Home_Daniella

Na deze dag heb jij:

– Meer leads en klanten vanuit je haarscherpe strategie die consistent bij je binnenkomen met je sterke strategie

Structuur met een jouw marketing  roadmap en de te nemen acties

– Meer tijd omdat jouw marketing het werk voor je doet en je weet wat je uit kunt besteden

Focus op jouw zone of genius

– Meer plezier in het ondernemen

Met twee experts en maximaal zes deelnemers is deze praktijkgerichte workshop de perfecte manier om aan de slag te gaan met het verwezenlijken van je grote ideeën.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens deze dag nemen wij, Daniëlla Tuik (online marketingspecialist) en Michelle Barten (marketing strateeg), jou mee in de wereld van marketing die je verlaat met een concreet actieplan onder je arm, vol met kennis en inspiratie.

Samen beschikken we over ruim 30 jaar marketingervaring (MKB en Corporate), een gezonde dosis humor en zijn een gouden combinatie als het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën.

We starten de dag met ‘Strategie‘:

1. Jouw ambitie, waar wil je staan over een jaar vanaf nu?

2. Focus op jouw doel, doelgroepen, aanbod, waarden en beloftes.

3. Keuzes maken: welk project pak je waarom nu aan?

4. Marketingscan voor je huidige marketingaanpak

** Lunchbreak **

5. Creeër een vliegwiel met jouw marketingstrategie.

6. Wat is jouw unieke strategie?

7. Zet je strategie om in concrete acties

8. Optimalisatie huidige aanpak op basis van Marketingscan

Bonus:
1 maand na de training vindt er nog een online Follow Up call plaats waarin we met elkaar kijken naar de voortgang van jouw project, je al je vragen kunt stellen en we waar nodig nog zaken kunnen aanscherpen.

Livedag Van Ambitie naar Actie

  • =Bij jou op locatie of een locatie in overleg (50 km rondom Utrecht)
  • =Analyse van je marketingkanalen
  • =Jouw concrete marketing roadmap en actieplan
  • =Incl. follow-up sessie

2497,-

ex. BTW.

marketing consultant utrecht

Michelle Barten

MARKETING- / COMMUNICATIE STRATEEG

“Vanuit verbinding waarde creëren”

Als ervaren marketingstrateeg doe ik niks liever. De afgelopen ruim 15 jaar heb ik mezelf de strategische facetten van het marketingvak eigen gemaakt, zowel binnen Corporate als MKB werk omgeving. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en nieuwsgierigheid heb ik talloze marketingprojecten, concepten en plannen uitgevoerd. Eigenlijk kon de overstap naar het ondernemerschap niet uitblijven.

Sinds begin 2020 help ik als marketingpartner ervaren (kennis) ondernemers hun ambities waar te maken en potentie te verzilveren. Misschien ben jij wel mijn favoriete ondernemer? Die ondernemer met kennis, ambities en bezieling. Die met zoveel liefde praat over zijn vak, bedrijf en dromen.

Het zijn die verhalen waar ik op aan ga. Waar ik een strategie voor kan ontwikkelen met concrete actiepunten, zodat je direct aan de slag kunt.

Optimaliseren, richting geven, volgende stappen zetten. Dat is wat ik het liefste doe, goed in ben en van geniet.

Met focus en aandacht voor waarde en inhoud. Om daar te komen, op die plek waar ambitie en dromen samen komen.

Leuk om samen aan de slag te gaan.

Daniella Tuik

Daniëlla Tuik

MARKETING EN PERFORMANCE STRATEEG

Met 15 jaar ervaring als marketeer, manager marketing, content & traffic en MT lid, heb ik de media ingeruild voor het ondernemerschap en ondersteun ik ondernemers met hun marketing.

Ik help ondernemers die vol zitten met goede ideeën om vanuit een haarscherpe strategie de doorvertaling te maken naar een concrete marketingaanpak om te groeien en niet harder maar slimmer te werken.  

Door het creeëren van een vliegwiel en te optimaliseren op basis van data, weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de juiste leads aan te trekken en deze om te zetten naar (tevreden!) klanten.

Zo houd jij focus op jouw zone of Genius: je klanten helpen vanuit jouw passie & expertise.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Daniella Tuik

Wat onze klanten zeggen…

Voordat we met Michelle en Daniëlla gingen werken hadden we een besef van wat belangrijk was in onze marketing. Maar geen kennis genoeg en ook geen organisatie die ons daarbij hielp om het daadwerkelijk handen en voeten te geven. 

Er ontbrak een strategie en actieplan en we hadden op zichzelf staande acties die niet geïntegreerd waren.

We hebben wel eerder met een marketingbureau gewerkt voor onze Facebook campagnes maar doordat er geen integrale aanpak was en de boodschap niet helder, bleven de resultaten uit.

Samen met Michelle en Daniëlla hebben we een heldere strategie en structuur neergezet met concrete acties.

Doordat onze processen nu gestroomlijnd en geautomatiseerd zijn, kost het minder tijd en worden leads veel beter opgevolgd, wat leidt tot meer inschrijvingen.

Voor mij persoonlijk is er ook veel veranderd, er is een soort nieuwe energie (Ki!) in onze benadering van nieuwe studenten gekomen. Veel actiever, persoonlijker. Mensen vinden het leuk en ik krijg persoonlijk reacties op al onze mailings.

De samenwerking is prettig. Ons wekelijkse overleg helpt het overzicht te behouden.

Norbert Grote Beverborg

DIRECTEUR BEROEPSOPLEIDING IOKAI SHIATSU

 

Werken met Michelle & Daniëlla betekent dat zaken echt in gang gezet worden. Zowel vanuit de inhoud als data brengen ze kennis mee waar we samen mee aan de slag gaan. Ze geven het tempo aan en ontzorgen mij daarmee. Erg prettig, want ik ben al druk genoeg.

Nu staat er een duidelijke strategie en zitten mijn marketingacties inhoudelijk echt goed in elkaar. Dat het ook nog gezellig is om met deze dames te werken neem ik op de koop toe 😉

Willem Nooij

SPECIALIST IN CONTINU VERBETEREN EN FOUNDER VAN COIMBEE