OnlineBusinessPartners_Strategiesessie

THE CONTENT MASTERY

Ga aan de slag met een effectieve contentstrategie waarmee je impact maakt, in 1 maand! 

In deze mastery leer je met je collega’s aansprekende content te maken waarmee je jouw ideale klanten en/of toekomstige medewerkers aanspreekt.

Na deze mastery heb jij een heldere content marketing roadmap waarmee je maand op maand precies weet welke content je kunt schrijven om je te onderscheiden in de markt. Op een manier die leuk en makkelijk is, met onze tools, templates en begeleiding.

JOUW EFFECTIEVE CONTENTSTRATEGIE IN 1 MAAND

Voor ambitieuze ondernemers / marketingverantwoordelijken en hun teams

Achter ieder bedrijf schuilt een berg aan kennis en verhalen. Verhalen om trots op te zijn, die je bedrijf een gezicht geven, die laten zien waar je voor staat.

Als je dit weet te vertalen naar een effectieve contentstrategie, kun je erop vertrouwen dat je boodschap gezien en gewaardeerd wordt door jouw ideale klanten en nieuwe medewerkers die ook bij jullie bedrijf passen. 

Maar waarom is het zo moeilijk om die verhalen een podium te geven en naar buiten te brengen?

Veel ondernemers en marketeers die we spreken weten simpelweg niet waar ze moeten beginnen. Misschien herken je het wel.

A

Je mist overzicht en structuur om consistent content te creëren.

A

Jullie posten wel op social media, maar je mist een duidelijke samenhang in je posts. Je zou ook wel wat meer interactie vanuit je doelgroep willen zien om te weten dat het effect heeft.

A

Je hebt je collega's ook nodig om input te leveren. Maar het voelt alsof je continu moet leuren om dit voor elkaar te krijgen.

A

Je hebt een visie en genoeg te delen, maar hoe vertaal je dit in een sterke post en welke insteek is nu de juiste?

A

Het kost enorm veel tijd en er zijn nog zoveel andere dingen te doen die prio hebben. Hoe vind je de juiste balans?

1 ACADEMY

Met de to-the-point video’s, tutorials en templates weet je precies hoe je met een sterke maar eenvoudige contentstrategie door kunt groeien. Met 3 pijlers vanuit onze content succesformule: je contentstrategie, je contentkalender en de inhoud van jouw unieke boodschap waarmee je keer op keer de leukste klanten en/of medewerkers aantrekt.

Extra begeleiding

Je krijgt extra begeleiding van ons in de vorm van een online live workshop als kickoff en een Q&A na 1 maand waarin je al je vragen kunt stellen. We bieden de mogelijkheid om met max. 5 teamleden deel te nemen. Jouw collega’s zijn de ambassadeurs van je bedrijf en hebben vanuit hun rol ook waardevolle content te delen, waardoor het effect alleen maar groter wordt! 

2 experts

Wij hebben samen 30 jaar ervaring in marketing en communicatie in grote bedrijven. Onze strategische en tactische expertise is samengevoegd in de workshops en academy van project roadmap om jou te helpen om je ambities om te zetten in gerichte acties.

marketing strateeg michelle barten

Na deze mastery heb jij

> Een ijzersterke, persoonlijke én duurzame contentstrategie staan waarmee je iedere maand opnieuw met gemak content weet te schrijven die jouw doelgroep raakt en aanzet tot actie.

> Structuur en focus voor het ontwikkelen en plaatsen van je content.

> Dé formule voor het moeiteloos ontwikkelen en plaatsen van content.

> Een duidelijke lijn in alle vormen van je content, die zorgt voor een consistente en professionele uitstraling.

> Inzicht in waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe je ze met jouw boodschap aan je weet te binden.

> Meer plezier in het bedenken en creëren van content.

> Vertrouwen dat jouw verhaal naar buiten gebracht mag worden en trots op dat je dit ook écht gaat doen.

> Je eigen contentkalender met een duidelijke structuur om iedere maand opnieuw je content te brainstormen en vooruit te plannen.

> Minimaal 25 onderwerpen en 5 uitgeschreven posts waar je direct mee aan de slag kunt.

> Meer leads en potentiële medewerkers die consistent bij je binnenkomen met je sterke contentstrategie

marketing strateeg michelle barten

“A goal without a plan is just a wish”

succesformule contentstrategie

De content succesformule

Vanuit onze 30 jaar ervaring in marketing & communicatie, hebben we een succesformule ontwikkeld, waarmee je consistent hoogwaardige content creeërt die past bij jou en je doelgroep.

Dit werkt zowel voor corporate (kennis) bedrijven als voor  ondernemers en is geen one size fits all. De basis is namelijk jouw / jullie verhaal, kennis en visie.

Je zult zien dat je in 1 dag tijd totaal anders tegen je contentstrategie aankijkt en de manier van het maken van content.

Omdat deze formule zo eenvoudig is, garanderen we dat je binnen 1 maand een totale content mindshift doormaakt met een winstgevende contentstrategie, minimaal 25 onderwerpen en 5 uitgeschreven, aansprekende posts.

Met twee experts en maximaal tien deelnemers is deze praktijkgerichte workshop de perfecte manier om aan de slag te gaan met jouw winnende strategie.

Hoe gaan we te werk?

In The Content Mastery nemen wij, Daniëlla Tuik (online marketingexpert) en Michelle Barten (marketing strateeg), jou mee in de formule om consistent hoogwaardige content te maken. Dit doen we met persoonlijke begeleiding, gecombineerd met een persoonlijke leeromgeving met duidelijk videolessen, opdrachten en alle templates die je nodig hebt. Na The Content Mastery heb je kennis en inspiratie + een concreet contentplan waarmee je iedere maand opnieuw eenvoudig content creëert met je team én ga je echt in actie.

Samen beschikken we over ruim 30 jaar marketingervaring (MKB en Corporate), een gezonde dosis humor en zijn een gouden combinatie als het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën.

Stap 1: Kickoff workshop:

In deze workshop kijken we naar je huidige situatie en waar je naartoe wil met je content. Hierdoor kunnen we je gericht meenemen in de contentstrategie die bij jou / jouw bedrijf past.

Stap 2: Academy met videolessen en templates

In 3 modules leer je alles wat je nodig hebt om effectieve content te schrijven. 

Module 1: Strategie / fundament

– Wat wil je bereiken met jouw contentstrategie en hoe doe je dat? We nemen je mee in de dingen die veel ondernemers / bedrijven laten liggen waarmee je op een eenvoudige manier een unieke positie in de markt inneemt, incl. uitgebreid e-book.

– We gaan in op het fundament van ieder stuk content dat je schrijft: jouw doel, doelgroepen, aanbod, waarden en beloftes, incl. templates voor een content- en doelgroepcanvas.

– We onthullen de contentformule om iedere maand opnieuw eenvoudig content te creeëren waarmee je jouw ideale klanten als een magneet aantrekt.

Module 2: Inhoud

– We laten je zien en ervaren hoe je binnen een half uur onderwerpen voor meerdere maanden brainstormt.

– Je leert hoe je een post kunt opbouwen en haakjes kunt maken zodat je vanuit 1 onderwerp diverse posts kunt schrijven met andere invalshoeken. Incl. document met 25 voorbeeldposts.

Module 3: Structuur

1. Je krijgt de exacte contentkalender die we met succes voor onze klanten gebruiken. We leggen je precies uit hoe je hiermee kunt werken om eenvoudig en snel content te creëren.

2. Ook delen we workflows met je om in korte tijd content te schrijven en in te plannen. Zowel voor solo ondernemers als teams.

Stap 3: Follow up call
1 maand na aanvang van de Content Mastery vindt er nog een online Follow Up call plaats waarin we met elkaar kijken naar de voortgang van jouw contentstrategie. We laten je niet zomaar los.

Bonussen:
– Een maand lang feedback op je posts door ons.

The Content Mastery

  • =Complete training inclusief begeleiding
  • =Toegang tot je leeromgeving met (video)lessen
  • =Templates zoals: content-en doelgroepcanvas, mindmapping, opbouw posts en meer!
  • =Sessie voorafgaand aan de training
  • =Jouw concrete content roadmap en contentkalender
  • =Compleet e-book als naslagwerk
  • =Document met 25 post ideeën die je direct kunt toepassen
  • =Follow-up sessie na 1 maand

2497,-

ex. BTW.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct toegang tot de academy met de videolessen en templates. We nemen binnen 1 werkdag contact op om de kickoff workshop in te plannen.

marketing consultant utrecht

Michelle Barten

MARKETING- / COMMUNICATIE STRATEEG

“Vanuit verbinding waarde creëren”

Als ervaren marketingstrateeg doe ik niks liever. De afgelopen ruim 15 jaar heb ik mezelf de strategische facetten van het marketingvak eigen gemaakt, zowel binnen Corporate als MKB werk omgeving. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en nieuwsgierigheid heb ik talloze marketingprojecten, concepten en plannen uitgevoerd. Eigenlijk kon de overstap naar het ondernemerschap niet uitblijven.

Sinds begin 2020 help ik als marketingpartner ervaren (kennis) ondernemers hun ambities waar te maken en potentie te verzilveren. Misschien ben jij wel mijn favoriete ondernemer? Die ondernemer met kennis, ambities en bezieling. Die met zoveel liefde praat over zijn vak, bedrijf en dromen.

Het zijn die verhalen waar ik op aan ga. Waar ik een strategie voor kan ontwikkelen met concrete actiepunten, zodat je direct aan de slag kunt.

Optimaliseren, richting geven, volgende stappen zetten. Dat is wat ik het liefste doe, goed in ben en van geniet.

Met focus en aandacht voor waarde en inhoud. Om daar te komen, op die plek waar ambitie en dromen samen komen.

Leuk om samen aan de slag te gaan.

OnlineBusinessPartners_Home_Daniella

Daniëlla Tuik

MARKETING EN PERFORMANCE STRATEEG

Met 15 jaar ervaring als marketeer, manager marketing, content & traffic en MT lid, heb ik de media ingeruild voor het ondernemerschap en ondersteun ik ondernemers met hun marketing.

Ik help ondernemers die vol zitten met goede ideeën om vanuit een haarscherpe strategie de doorvertaling te maken naar een concrete marketingaanpak om te groeien en niet harder maar slimmer te werken.  

Door het creeëren van een vliegwiel en te optimaliseren op basis van data, weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de juiste leads aan te trekken en deze om te zetten naar (tevreden!) klanten.

Zo houd jij focus op jouw zone of Genius: je klanten helpen vanuit jouw passie & expertise.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

OnlineBusinessPartners_Home_Daniella

Wat onze klanten zeggen…

Voordat we met Michelle en Daniëlla gingen werken hadden we een besef van wat belangrijk was in onze marketing. Maar geen kennis genoeg en ook geen organisatie die ons daarbij hielp om het daadwerkelijk handen en voeten te geven. 

Er ontbrak een strategie en actieplan en we hadden op zichzelf staande acties die niet geïntegreerd waren.

We hebben wel eerder met een marketingbureau gewerkt voor onze Facebook campagnes maar doordat er geen integrale aanpak was en de boodschap niet helder, bleven de resultaten uit.

Samen met Michelle en Daniëlla hebben we een heldere strategie en structuur neergezet met concrete acties.

Doordat onze processen nu gestroomlijnd en geautomatiseerd zijn, kost het minder tijd en worden leads veel beter opgevolgd, wat leidt tot meer inschrijvingen.

Voor mij persoonlijk is er ook veel veranderd, er is een soort nieuwe energie (Ki!) in onze benadering van nieuwe studenten gekomen. Veel actiever, persoonlijker. Mensen vinden het leuk en ik krijg persoonlijk reacties op al onze mailings.

De samenwerking is prettig. Ons wekelijkse overleg helpt het overzicht te behouden.

Norbert Grote Beverborg

DIRECTEUR BEROEPSOPLEIDING IOKAI SHIATSU

 

Onze wens was om stabiel content te posten op social media en de website om ons bereik te vergroten, maar wisten waar te beginnen met social media en content schrijven.

Omdat we met verschillende specialisten / afdelingen werken, wilden we de collega’s ook leren hoe ze content kunnen schrijven, ze enthousiast maken en het makkelijker maken om content te produceren waarmee we onze potentiële klanten aanspreken.

In de samenwerking met Michelle en Daniëlla kwamen we er al snel achter dat content schrijven eigenlijk heel makkelijk is en dat je in korte tijd al een leuk artikel kunt schrijven.

We kregen de collega’s snel enthousiast en inmiddels zijn we al een tijd consequent aan de slag met content schrijven en posten. De contentkalender en workflow werken supergoed om in 1 sessie content voor een maand met elkaar te produceren.

Mooie bijvangst is dat iedereen nu veel meer denkt vanuit de klant en snel haakjes zien voor content. De positieve effecten zijn merkbaar op zowel de teamspirit, effectiviteit en resultaten van de geplaatste content!

Stephan Boeder

EIGENAAR POWERALL EN BEVER AUTOMATISERING