OnlineBusinessPartners_Strategiesessie

OVER PROJECT ROADMAP

Project Roadmap is ontstaan vanuit een gezamenlijke visie van marketing- en contentstrategen Michelle Barten & Daniëlla Tuik. Samen hebben we + 30 jaar ervaring in de marketing binnen bedrijven en voor kennisondernemers en zien we vaak hetzelfde gebeuren. Er ligt een strategisch marketingplan op de plank dat niet doorvertaald wordt in concrete acties OF er worden acties uitgevoerd zonder duidelijke strategie.

Daarom hebben wij Project Roadmap ontwikkeld. We helpen je vanuit een stevige maar overzichtelijke strategie naar een concrete roadmap met actieplan, waarmee jij je doelen behaalt.

OnlineBusinessPartners_Home_Daniella

Daniëlla Tuik

MARKETING EN PERFORMANCE STRATEEG

Met 15 jaar ervaring als marketeer, manager marketing, content & traffic en MT lid, heb ik de media ingeruild voor het ondernemerschap en ondersteun ik ondernemers met hun marketing.

Ik help ondernemers die vol zitten met goede ideeën om vanuit een haarscherpe strategie de doorvertaling te maken naar een concrete marketingaanpak om te groeien en niet harder maar slimmer te werken.  

Door het creeëren van een vliegwiel en te optimaliseren op basis van data, weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de juiste leads aan te trekken en deze om te zetten naar (tevreden!) klanten.

Zo houd jij focus op jouw zone of Genius: je klanten helpen vanuit jouw passie & expertise.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

OnlineBusinessPartners_Home_Daniella
marketing consultant utrecht

Michelle Barten

MARKETING- / COMMUNICATIE STRATEEG

“Vanuit verbinding waarde creëren”

Als ervaren marketingstrateeg doe ik niks liever. De afgelopen ruim 15 jaar heb ik mezelf de strategische facetten van het marketingvak eigen gemaakt, zowel binnen Corporate als MKB werk omgeving. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en nieuwsgierigheid heb ik talloze marketingprojecten, concepten en plannen uitgevoerd. Eigenlijk kon de overstap naar het ondernemerschap niet uitblijven.

Sinds begin 2020 help ik als marketingpartner ervaren (kennis) ondernemers hun ambities waar te maken en potentie te verzilveren. Misschien ben jij wel mijn favoriete ondernemer? Die ondernemer met kennis, ambities en bezieling. Die met zoveel liefde praat over zijn vak, bedrijf en dromen.

Het zijn die verhalen waar ik op aan ga. Waar ik een strategie voor kan ontwikkelen met concrete actiepunten, zodat je direct aan de slag kunt.

Optimaliseren, richting geven, volgende stappen zetten. Dat is wat ik het liefste doe, goed in ben en van geniet.

Met focus en aandacht voor waarde en inhoud. Om daar te komen, op die plek waar ambitie en dromen samen komen.

Leuk om samen aan de slag te gaan.

TEVREDEN KLANTEN

Voordat we met Michelle en Daniëlla gingen werken hadden we een besef van wat belangrijk was in onze marketing. Maar geen kennis genoeg en ook geen organisatie die ons daarbij hielp om het daadwerkelijk handen en voeten te geven. 

Er ontbrak een strategie en actieplan en we hadden op zichzelf staande acties die niet geïntegreerd waren.

We hebben wel eerder met een marketingbureau gewerkt voor onze Facebook campagnes maar doordat er geen integrale aanpak was en de boodschap niet helder, bleven de resultaten uit.

Samen met Michelle en Daniëlla hebben we een heldere strategie en structuur neergezet met concrete acties.

Doordat onze processen nu gestroomlijnd en geautomatiseerd zijn, kost het minder tijd en worden leads veel beter opgevolgd, wat leidt tot meer inschrijvingen.

Voor mij persoonlijk is er ook veel veranderd, er is een soort nieuwe energie (Ki!) in onze benadering van nieuwe studenten gekomen. Veel actiever, persoonlijker. Mensen vinden het leuk en ik krijg persoonlijk reacties op al onze mailings.

Norbert Grote Beverborg

DIRECTEUR BEROEPSOPLEIDING IOKAI SHIATSU

 

Robin Studio Robin

Ik ben vol enthousiasme gestart met mijn bedrijf als verbouwingsexpert en het ging best lekker. Al snel was ik toe aan een volgende stap.

Ik had geen duidelijke marketingstrategie op papier en had vooral veel ideeën in mijn hoofd. Daarom sprak het traject van Michelle en Daniëlla met de combinatie van strategie en daarna direct implementeren me enorm aan.

Het is ontzettend fijn dat er twee experts meedenken en betrokken zijn. Ik zit soms zo diep in de materie dat ik enorme blinde vlekken heb. Bovendien is marketing niet mijn expertise en is het knap hoe snel Michelle en Daniella alles doorhebben en meteen behulpzaam zijn.

Na een stevige strategische brainstorm werk je alles stap voor stap samen uit en hebben we een e-book en e-mailfunnel in korte tijd neergezet.

Het traject heeft me veel inzicht gegeven in de kernkwaliteiten van mijn bedrijf. Dit doorvertaald in een sterke boodschap heeft geleid tot een betere profilering als verbouwingsexpert.

Door mijn funnel voelen meer van mijn ideale klanten zich aangesproken en komen de kennismakingsgesprekken aan de lopende band binnen.

Een korte maar krachtige samenwerking!

Robin Geurts

VERBOUWINGSEXPERT STUDIO ROBIN

 

NEEM CONTACT OP

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.