OnlineBusinessPartners_Strategiesessie

FUNNEL FUN marketingfunnel

In 4 – 6 weken tijd zetten we een geautomatiseerde funnel op waarmee je aan de lopende band nieuwe leads aantrekt, opwarmt en naar je aanbod leidt.

Inhoudelijk, doordacht en helemaal op maat.

EEN CONSISTENTE STROOM AAN LEADS EN KLANTEN

Voor ambitieuze ondernemers / marketingverantwoordelijken die een geautomatiseerde marketingfunnel willen opzetten, op een manier die makkelijk & leuk is.

Voor ieder bedrijf is het van cruciaal belang om continu nieuwe leads aan te trekken en om te zetten naar betalende klanten. 

Maar hoe pak je dat aan op een efficiënte manier die niet al je tijd opslokt? 

En waar moet je beginnen? Misschien herken je het wel.

A

Je bedrijf loopt prima maar je wil graag een passievere manier om leads te genereren.

A

Je mist een gestructureerd proces om potentiële klanten te bereiken en ze te interesseren voor jouw aanbod.

A

Je weet niet waar jouw potentiële klanten zich in het koopproces bevinden en spreekt ze nog niet gepersonaliseerd aan.

A

Het kost je veel tijd om leads te genereren en je doet nog veel handmatig.

A

Funnel?? Je snapt de noodzaak en de voordelen, maar waar moet je beginnen? En al die techniek die erbij komt kijken...

Zonder inzicht in het koopproces en gedrag van jouw potentiële klanten, mis je niet alleen conversies, het kost je ook nog eens veel tijd (en energie!).

Daarom hebben wij Funnel Fun ontwikkeld. Een krachtige methode waarin we in korte tijd jouw op maat gemaakte marketingfunnel opzetten, met een lange termijn effect!

Met een geautomatiseerde marketingfunnel begeleid je jouw potentiële klanten door middel van gerichte content en gepersonaliseerde communicatie stap voor stap naar het moment van aankoop. 

4 - 6 WEKEN

Binnen 4 tot 6 weken heb jij een volledig werkende funnel staan, die jouw bedrijf helpt om op consistente basis nieuwe leads aan te trekken en te laten groeien. Zonder dat je hoeft na te denken over de techniek of inhoud, hierin denken we met je mee en ontzorgen we je.

2 experts

Wij, Michelle en Daniëlla hebben samen 30 jaar ervaring in marketing en communicatie in grote bedrijven. Onze strategische en tactische expertise is samengevoegd in de diensten van Project Roadmap om jou te helpen om je ambities om te zetten in gerichte acties.

1 VLIEGWIEL

Na dit korte traject heb jij een vliegwiel staan van waaruit je consitent nieuwe leads aantrekt en converteert naar klant. En het mooie is: als deze basis eenmaal staat, kun je hem eenvoudig optimaliseren en dupliceren naar een ander product of dienst!

marketing strateeg michelle barten

Na het funnel fun traject heb jij

> Een ijzersterke, op maat funnel met een weggever, opt-in + bedankpagina én een serie geautomatiseerde e-mails waar je leads mee naar je aanbod leidt.  

> Structuur en focus om consistent nieuwe leads aan te trekken.

> Dé formule om een funnel op de bouwen en te optimaliseren.

> Inzicht in hoe je jouw boodschap aanpast aan het gedrag van je leads, waardoor je ze sneller aan je weet te binden.

> Meer plezier in je marketing.

> Vertrouwen dat jouw vliegwiel voor je werkt.

> Meer leads en klanten die consistent bij je binnenkomen.

> Meer tijd voor je klanten en de zaken die jou energie geven.

marketing strateeg michelle barten

“The more a funnel is funneling, the more fun it is to funnel”

succesformule contentstrategie

De funnel fun succesformule

Vanuit onze 30 jaar ervaring in marketing & communicatie, hebben we een succesformule ontwikkeld, waarmee we in korte tijd jouw funnel opzetten en inrichten.

Dit werkt zowel voor corporate (kennis) bedrijven als voor zzp ondernemers en is geen one size fits all. De basis is namelijk jouw verhaal, jouw kennis en jouw visie.

Je zult zien dat je na deze dag totaal anders tegen je marketingstrategie aankijkt en de manier waarop je leads benadert.

Het traject bestaat uit:

 • Een intake en vragenlijst
 • Brainstorm waarin we de outline van je funnel bepalen
 • Bepalen strategisch aanbod met weggever*, landingspagina, bedankpagina met vervolgactie en geautomatiseerde mails die leiden naar de volgende stap
 • Opstellen van sterke mails om je leads aan je te binden en mee te nemen naar je aanbod
 • Technische koppelingen tussen e-mailsysteem en je website*
 • Een promotieplan incl. 3 berichten
 • Tussentijdse evaluatie

* De ontwikkeling en het design van de weggever kunnen we ook voor je uit handen nemen tegen een meerprijs, afhankelijk van je wensen. Heb je nog geen e-mailsysteem, dan kunnen we je hierin adviseren en ondersteunen met de inrichting tegen een kleine meerprijs. 

Mijn bedrijf liep al heel lekker, maar ik wilde naast mijn 1-op-1 trajecten mijn passieve inkomen laten groeien voor mijn zwangerschapsverlof.

Het toffe is: dat doel is ruimschoots bereikt! Terwijl ik met mijn pasgeboren baby op de bank zat, verkocht ik aan de lopende band online cursussen. Dit was me zonder dit traject niet gelukt. En het mooie is, dat ik het nu heel makkelijk nieuwe cursussen kan ontwikkelen en hier een funnel omheen kan bouwen.

En niet minder belangrijk is dat ik in alles het gevoel heb gekregen dat we mijn bedrijf naar een volgend niveau tillen zonder dat ik daarin mijn eigen ideeën of waardes heb hoeven loslaten. Ik heb het gevoel dat we alles wat we hebben gedaan heel dichtbij mijn eigen bedrijfsvisie hebben gehouden, en dat is ook super veel waard. 

Een enorme aanrader als je je marketing wil optimaliseren!

Lisse van de Groep

HONDENGEDRAGSCOACH

 

Funnel Fun

 • =Traject van 4 tot 6 weken
 • =Jouw complete marketingfunnel op maat
 • =Incl. aanmeld- en bedankpagina, mails en technische koppelingen
 • =Brainstorm en tussentijdse sessie
 • =Bonus: Persoonlijk promotieplan met 3 berichten en concrete handvatten om leads in je funnel te krijgen

2497,-

ex. BTW.

marketing consultant utrecht

Michelle Barten

MARKETING- / COMMUNICATIE STRATEEG

“Vanuit verbinding waarde creëren”

Als ervaren marketingstrateeg doe ik niks liever. De afgelopen ruim 15 jaar heb ik mezelf de strategische facetten van het marketingvak eigen gemaakt, zowel binnen Corporate als MKB werk omgeving. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en nieuwsgierigheid heb ik talloze marketingprojecten, concepten en plannen uitgevoerd. Eigenlijk kon de overstap naar het ondernemerschap niet uitblijven.

Sinds begin 2020 help ik als marketingpartner ervaren (kennis) ondernemers hun ambities waar te maken en potentie te verzilveren. Misschien ben jij wel mijn favoriete ondernemer? Die ondernemer met kennis, ambities en bezieling. Die met zoveel liefde praat over zijn vak, bedrijf en dromen.

Het zijn die verhalen waar ik op aan ga. Waar ik een strategie voor kan ontwikkelen met concrete actiepunten, zodat je direct aan de slag kunt.

Optimaliseren, richting geven, volgende stappen zetten. Dat is wat ik het liefste doe, goed in ben en van geniet.

Met focus en aandacht voor waarde en inhoud. Om daar te komen, op die plek waar ambitie en dromen samen komen.

Leuk om samen aan de slag te gaan.

OnlineBusinessPartners_Home_Daniella

Daniëlla Tuik

MARKETING EN PERFORMANCE STRATEEG

Met 15 jaar ervaring als marketeer, manager marketing, content & traffic en MT lid, heb ik de media ingeruild voor het ondernemerschap en ondersteun ik ondernemers met hun marketing.

Ik help ondernemers die vol zitten met goede ideeën om vanuit een haarscherpe strategie de doorvertaling te maken naar een concrete marketingaanpak om te groeien en niet harder maar slimmer te werken.  

Door het creeëren van een vliegwiel en te optimaliseren op basis van data, weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de juiste leads aan te trekken en deze om te zetten naar (tevreden!) klanten.

Zo houd jij focus op jouw zone of Genius: je klanten helpen vanuit jouw passie & expertise.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

OnlineBusinessPartners_Home_Daniella

MEER TEVREDEN KLANTEN

Voordat we met Michelle en Daniëlla gingen werken hadden we een besef van wat belangrijk was in onze marketing. Maar geen kennis genoeg en ook geen organisatie die ons daarbij hielp om het daadwerkelijk handen en voeten te geven. 

Er ontbrak een strategie en actieplan en we hadden op zichzelf staande acties die niet geïntegreerd waren.

We hebben wel eerder met een marketingbureau gewerkt voor onze Facebook campagnes maar doordat er geen integrale aanpak was en de boodschap niet helder, bleven de resultaten uit.

Samen met Michelle en Daniëlla hebben we een heldere strategie en structuur neergezet met concrete acties.

Doordat onze processen nu gestroomlijnd en geautomatiseerd zijn, kost het minder tijd en worden leads veel beter opgevolgd, wat leidt tot meer inschrijvingen.

Voor mij persoonlijk is er ook veel veranderd, er is een soort nieuwe energie (Ki!) in onze benadering van nieuwe studenten gekomen. Veel actiever, persoonlijker. Mensen vinden het leuk en ik krijg persoonlijk reacties op al onze mailings.

Norbert Grote Beverborg

DIRECTEUR BEROEPSOPLEIDING IOKAI SHIATSU

 

Robin Studio Robin

Ik ben vol enthousiasme gestart met mijn bedrijf als verbouwingsexpert en het ging best lekker. Al snel was ik toe aan een volgende stap.

Ik had geen duidelijke marketingstrategie op papier en had vooral veel ideeën in mijn hoofd. Daarom sprak het traject van Michelle en Daniëlla met de combinatie van strategie en daarna direct implementeren me enorm aan.

Het is ontzettend fijn dat er twee experts meedenken en betrokken zijn. Ik zit soms zo diep in de materie dat ik enorme blinde vlekken heb. Bovendien is marketing niet mijn expertise en is het knap hoe snel Michelle en Daniella alles doorhebben en meteen behulpzaam zijn.

Na een stevige strategische brainstorm werk je alles stap voor stap samen uit en hebben we een e-book en e-mailfunnel in korte tijd neergezet.

Het traject heeft me veel inzicht gegeven in de kernkwaliteiten van mijn bedrijf. Dit doorvertaald in een sterke boodschap heeft geleid tot een betere profilering als verbouwingsexpert.

Door mijn funnel voelen meer van mijn ideale klanten zich aangesproken en komen de kennismakingsgesprekken aan de lopende band binnen.

Een korte maar krachtige samenwerking!

Robin Geurts

VERBOUWINGSEXPERT STUDIO ROBIN