OnlineBusinessPartners_Strategiesessie

THE CONTENT QUEST

Transformeer je contentstrategie in 1 maand en trek de leukste klanten aan.

In dit korte maar effectieve traject leer je hoe je aansprekende content maakt waarmee je jouw ideale klanten aanspreekt met onze content succesformule.

Na deze maand heb jij jouw winstgevende content marketing roadmap waarmee je maand op maand precies weet welke content je kunt schrijven om jezelf te onderscheiden van de massa. Op een manier die leuk en makkelijk is.

Stop met ‘maar wat doen’ en start samen met ons met jouw persoonlijke strategie én actieplan.

JOUW EFFECTIEVE CONTENTSTRATEGIE IN 1 MAAND

Voor ambitieuze ondernemers / marketingverantwoordelijken die vanuit een ijzersterke strategie willen doorgroeien op een manier die makkelijk & leuk is

Achter ieder bedrijf schuilt een berg aan kennis en verhalen. Verhalen om trots op te zijn, die je bedrijf een gezicht geven, die laten zien waar je voor staat.

Als je dit weet te vertalen naar een effectieve contentstrategie, kun je erop vertrouwen dat je boodschap gezien en gewaardeerd wordt. Dat hij resoneert met je potentiële klanten en jij je positioneert als een expert in je vakgebied.

Maar waarom is het zo moeilijk om die verhalen een podium te geven en naar buiten te brengen?

Veel ondernemers en marketeers die we spreken weten simpelweg niet waar ze moeten beginnen. Misschien herken je het wel.

A

Echt authentiek zichtbaar zijn. Dat klinkt leuk, maar hoe doe je dat nou goed?

A

In jouw volle werkweek maak je genoeg mee. Maar wat is nu leuk om te delen? En zit je potentiële klant daar wel op te wachten?

A

Natuurlijk maak je wel eens foto’s van je dag, de start van je training of je dienst. Vervolgens staan ze wekenlang op je telefoon om gebruikt te worden.

A

Je dagelijks contact met klanten geeft je genoeg inspiratie, maar hoe vertaal je dit in een sterke post en welke insteek is nu de juiste?

A

Genoeg kennis te delen, maar het kost enorm veel tijd en er zijn nog zoveel andere dingen te doen die prio hebben. Hoe vind je de juiste balans?

1 MAAND

In 1 maand weet je precies hoe je met een sterke maar eenvoudige contentstrategie door kunt groeien. Kies voor 1 dag of 2 dagdelen waarin we jouw strategie neerzetten en in actie komen, incl. een maand lang begeleiding!

2 experts

Michelle en Daniëlla hebben samen 30 jaar ervaring in marketing en communicatie in grote bedrijven. Hun strategische en tactische expertise is samengevoegd in de workshops van project roadmap om jou te helpen om je ambities om te zetten in gerichte acties.

ROADMAP NAAR SUCCES

Jouw roadmap naar succes bestaat uit de  3 pijlers vanuit onze content succesformule: je contentstrategie, je contentkalender en de inhoud van jouw unieke boodschap waarmee je keer op keer de leukste klanten aantrekt.

marketing strateeg michelle barten

Na deze quest heb jij

> Een ijzersterke, persoonlijke én duurzame contentstrategie staan waarmee je iedere maand opnieuw met gemak content weet te schrijven die jouw doelgroep raakt en aanzet tot actie.

> Structuur en focus voor het ontwikkelen en plaatsen van je content.

> Dé formule voor het moeiteloos ontwikkelen en plaatsen van content.

> Een duidelijke lijn in alle vormen van je content, die zorgt voor een consistente en professionele uitstraling.

> Inzicht in waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe je ze met jouw boodschap aan je weet te binden.

> Meer plezier in het bedenken en creëren van content.

> Vertrouwen dat jouw verhaal naar buiten gebracht mag worden en trots op dat je dit ook écht gaat doen.

> Minimaal 20 onderwerpen en 6 uitgeschreven posts waar je direct mee aan de slag kunt.

> Meer leads en klanten die consistent bij je binnenkomen met je sterke contentstrategie

marketing strateeg michelle barten

“A goal without a plan is just a wish”

succesformule contentstrategie

De content succesformule

Vanuit onze 30 jaar ervaring in marketing & communicatie, hebben we een succesformule ontwikkeld, waarmee je consistent hoogwaardige content creeërt die past bij jou en je doelgroep.

Dit werkt zowel voor corporate (kennis) bedrijven als voor zzp ondernemers en is geen one size fits all. De basis is namelijk jouw verhaal, jouw kennis en jouw visie.

Je zult zien dat je na de eerste sessie totaal anders tegen je contentstrategie aankijkt en de manier van het maken van content.

Omdat deze formule zo eenvoudig is, garanderen we dat je binnen 1 maand een totale content mindshift doormaakt, de deur uitloopt met een winstgevende contentstrategie, minimaal 20 onderwerpen en 6 uitgeschreven, aansprekende posts.

En je hoeft het niet alleen te doen! We begeleiden je een maand lang, geven je alle tools, feedback en opdrachten die je nodig hebt om aan de slag te gaan met jouw winnende strategie. 

Hoe gaan we te werk?

In 1 dag of 2 dagdelen nemen wij, Daniëlla Tuik (online marketingexpert) en Michelle Barten (marketing strateeg), jou mee in de formule om consitent hoogwaardige content te creeëren. Je verlaat de dag vol kennis en inspiratie, met een concreet contentplan onder je arm.

In het eerste dagdeel focussen we ons op de strategie, jouw fundament. In het tweede dagdeel komen we samen in actie, waardoor je direct onderwerpen en posts hebt om mee van start te gaan. We begeleiden je een maand lang waarin we je vragen beantwoorden en je feedback geven op je posts. We sluiten de maand af met een evaluatiecall waarin je ons al je vragen kunt stellen en je er helemaal klaar voor bent om zelf verder aan de slag te gaan.

Samen beschikken we over ruim 30 jaar marketingervaring (MKB en Corporate), een gezonde dosis humor en zijn een gouden combinatie als het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën.

Dagdeel 1: het fundament

Wat wil je bereiken met jouw contentstrategie en hoe doe je dat? We nemen je mee in de dingen die veel ondernemers laten liggen waarmee je op een eenvoudige manier een unieke positie in de markt inneemt.

We gaan in op het fundament van ieder stuk content dat je schrijft: jouw doel, doelgroepen, aanbod, waarden en beloftes.

We onthullen de contentformule om iedere maand opnieuw eenvoudig content te creeëren waarmee je jouw ideale klanten als een magneet aantrekt.

Dagdeel 2: in actie

Je leert in praktijk zien hoe je binnen een uur onderwerpen voor meerdere maanden brainstormt.

We gaan aan de slag met jouw strategie & posts, in 3 ‘spelrondes’ die je iedere maand opnieuw kunt herhalen.

Na deze dag heb je een contentstrategie, een contentkalender en genoeg onderwerpen en input om posts te schrijven voor de komende maanden.

Vragen en feedback

Stel ons een maand lang al je vragen en laat ons je posts van feedback voorzien

Follow up

1 maand na deze dag vindt er nog een online Follow Up call plaats waarin we met elkaar kijken naar de voortgang van jouw contentstrategie.

Bonus:
Analyse van je boodschap op je kanalen (website, social media, blog etc.)
Meld je aan vóór 1 juli en ontvang deze gratis analyse van je social media kanalen en boodschap.

 

The Content Quest

  • =Sessie: 1 dag of 2 losse dagdelen
  • =Locatie: Omgeving Utrecht
  • =Jouw concrete contentroadmap: strategie en contentkalender
  • =1 maand lang vragen stellen en feedback op je posts
  • =Follow-up sessie
  • =Bonus (bij aanmelden voor 1 juli): Analyse van de boodschap op je kanalen

2497,-

ex. BTW.

marketing consultant utrecht

Michelle Barten

MARKETING- / COMMUNICATIE STRATEEG

“Vanuit verbinding waarde creëren”

Als ervaren marketingstrateeg doe ik niks liever. De afgelopen ruim 15 jaar heb ik mezelf de strategische facetten van het marketingvak eigen gemaakt, zowel binnen Corporate als MKB werk omgeving. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en nieuwsgierigheid heb ik talloze marketingprojecten, concepten en plannen uitgevoerd. Eigenlijk kon de overstap naar het ondernemerschap niet uitblijven.

Sinds begin 2020 help ik als marketingpartner ervaren (kennis) ondernemers hun ambities waar te maken en potentie te verzilveren. Misschien ben jij wel mijn favoriete ondernemer? Die ondernemer met kennis, ambities en bezieling. Die met zoveel liefde praat over zijn vak, bedrijf en dromen.

Het zijn die verhalen waar ik op aan ga. Waar ik een strategie voor kan ontwikkelen met concrete actiepunten, zodat je direct aan de slag kunt.

Optimaliseren, richting geven, volgende stappen zetten. Dat is wat ik het liefste doe, goed in ben en van geniet.

Met focus en aandacht voor waarde en inhoud. Om daar te komen, op die plek waar ambitie en dromen samen komen.

Leuk om samen aan de slag te gaan.

OnlineBusinessPartners_Home_Daniella

Daniëlla Tuik

MARKETING EN PERFORMANCE STRATEEG

Met 15 jaar ervaring als marketeer, manager marketing, content & traffic en MT lid, heb ik de media ingeruild voor het ondernemerschap en ondersteun ik ondernemers met hun marketing.

Ik help ondernemers die vol zitten met goede ideeën om vanuit een haarscherpe strategie de doorvertaling te maken naar een concrete marketingaanpak om te groeien en niet harder maar slimmer te werken.  

Door het creeëren van een vliegwiel en te optimaliseren op basis van data, weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de juiste leads aan te trekken en deze om te zetten naar (tevreden!) klanten.

Zo houd jij focus op jouw zone of Genius: je klanten helpen vanuit jouw passie & expertise.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

OnlineBusinessPartners_Home_Daniella

Wat onze klanten zeggen…

Voordat we met Michelle en Daniëlla gingen werken hadden we een besef van wat belangrijk was in onze content. Maar geen kennis genoeg en ook geen organisatie die ons daarbij hielp om het daadwerkelijk handen en voeten te geven. 

Niet alleen in onze content, maar ook voor mij  persoonlijk is er veel veranderd, er is een soort nieuwe energie (Ki!) in onze benadering van nieuwe studenten gekomen. Veel actiever, persoonlijker. Mensen vinden het leuk en ik krijg persoonlijk reacties op al onze mailings en berichten.

We hebben onze doelen nu voor de derde keer naar boven bijgesteld en hebben zelfs een extra klas gecreeërd vanwege de vele aanmeldingen!

Norbert Grote Beverborg

DIRECTEUR BEROEPSOPLEIDING IOKAI SHIATSU

 

Robin Studio Robin

Ik ben vol enthousiasme gestart met mijn bedrijf als verbouwingsexpert en het ging best lekker. Al snel was ik toe aan een volgende stap.

Ik had geen duidelijke marketingstrategie op papier en had vooral veel ideeën in mijn hoofd. Daarom sprak het traject van Michelle en Daniëlla met de combinatie van strategie en daarna direct implementeren me enorm aan.

Het is ontzettend fijn dat er twee experts meedenken en betrokken zijn. Ik zit soms zo diep in de materie dat ik enorme blinde vlekken heb. Bovendien is marketing niet mijn expertise en is het knap hoe snel Michelle en Daniella alles doorhebben en meteen behulpzaam zijn.

Na een stevige strategische brainstorm werk je alles stap voor stap samen uit.

Het traject heeft me veel inzicht gegeven in de kernkwaliteiten van mijn bedrijf. Dit doorvertaald in een sterke boodschap heeft geleid tot een betere profilering als verbouwingsexpert.

Met als resultaat dat meer van mijn ideale klanten zich aangesproken voelen en de kennismakingsgesprekken aan de lopende band binnen komen.

Een korte maar krachtige samenwerking!

Robin Geurts

VERBOUWINGSPECIALIST STUDIO ROBIN